Wetenschappelijke basis

Als je aan de slag gaat met de gezondheid van iemand, dan wil je namelijk met zekerheid kunnen zeggen dat hetgeen je doet ook veilig is.

Om dat te kunnen zeggen, heb je jarenlang en kwalitatief goed onderzoek nodig. Ontbreekt die wetenschappelijke basis? Dan ben je aan het experimenteren. En na een experiment kun je ook slechter eindigen dan hoe je begon. Geen goed idee dus. 

Daarom is het 5 Day Fast programma gebaseerd op een wetenschappelijk protocol dat al meer dan 30 jaar getest en onderzocht wordt door Prof. Valter Longo. Deze arts heeft inmiddels meer dan 30 jaar onderzoek en bijna 100 wetenschappelijke publicaties gedaan naar de gezondheidseffecten van vasten.

Met de resultaten van zijn onderzoek en exact conform het door hem ontwikkelde protocol hebben wij de basis gelegd voor ons 5 Day Fast programma.

 “The Good Lab” met Gwyneth Paltrow

Wil je een idee krijgen van het programma? Kijk dan naar de Netflix-serie The Good Lab” met Gwyneth Paltrow. Hierin test zij een soortgelijk 5-daags programma op basis van dezelfde wetenschappelijke onderbouwing.

Het belangrijkste verschil tussen ons 5 Day Fast programma en het programma dat Gwyneth test, is dat wij verse groenten en fruit van topkwaliteit gebruiken, terwijl Gwyneth het moet doen met poeders (die soep worden) en houdbare repen.

Naast de versproducten, hebben wij twee supplementen toegevoegd. Uiteraard met dezelfde wetenschappelijke onderbouwing. Het ene supplement bevordert de spijsvertering, herstelt maag en darmen voor een gezond en divers microbioom en versterkt de immuunfunctie.

Het andere supplement zorgt ervoor dat zware metalen en andere gifstoffen worden afgevoerd die tijdens de 5 Day Fast vrijkomen uit het opgeslagen (visceraal) vet in de buikholte en rond organen.

Podcast Prof. Valter Longo

Ben je op zoek naar een uitgebreid interview met Prof. Valter Longo waarin hij vanuit wetenschappelijke perspectief uitlegt hoe het 5-daagse protocol is ontwikkeld en onderbouwd? Luister via Spotify, of kijk via YouTube naar zijn podcast en je bent volledig op de hoogte van het fundament onder mijn 5 Day Fast programma.

Dit krijg je thuisbezorgd als je 5 Day Fast bestelt:

  • Menu voor 5 dagen
  • Boodschappenlijst (je moet zelf boodschappen doen)
  • Supplementen: Omega, Glycerol, Green Powder, ION* Gut Support, Magnesium, Multivitamine, Zeolite
  • Uitnodiging om tijdens jouw 5 Day Fast deel te nemen in onze WhatsApp groep die iedere zondag start. Meedoen is optioneel. 
Bestel 5 Day Fast