5 Day Fast Supplementen

De supplementen die je gebruikt tijdens 5 Day Fast zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun specifieke voordelen gericht op verschillende aspecten van het lichaam en de stofwisseling.

Green Powder

Een mix van groenten, fruit, kiemen, paddenstoelen en greens voor extra voedingsstoffen.

Ingrediënten

Spirulina, tarwegras, gerstegras, chlorella, diverse vruchten en groenten, kiemen, paddenstoelen, en spijsverteringsenzymen.

Magnesium

Dit mineraal is cruciaal voor honderden processen in ons lichaam, zoals spierfunctie, energieproductie en het reguleren van het waak/slaapritme.

Ingrediënten

47% magnesiumchloride, kristalwater. ls on availability, style, or even provide a review.

Zeolite

Je lichaam slaat toxische stoffen op in vetcellen. Tijdens 5 Day Fast kunnen deze opgeslagen toxische stoffen vrijkomen omdat je meer/beter vet voor energie gebruikt. De Detox capsules zorgen ervoor dat deze toxische stoffen (zware metalen in het lichaam, zoals lood, cadmium en kwik), worden afgevoerd via de urine.

Ingrediënten

Gemicroniseerde zeoliet, natriumbicarbonaat, magnesiumstearaat.

Omega 3

Omega 3 zit in de celwand van elke cel in je lichaam. Het zorgt er direct voor of je op celniveau nutriënten goed kunt opnemen en afval goed kunt afvoeren.

Ingrediënten

Visolie (EPA en DHA), koudgeperste organische olijfolie, citroensmaak, vitamine D3, antioxidantenmix (natuurlijke rozemarijnextract, vitamine E).

Multi's

Een optimaal opneembare multivitamine met een zorgvuldig samengestelde mix van essentiële voedingsstoffen.

Ingrediënten

B-vitamines, vitamine D3, K1, K2, calcium, magnesium, Q10, citrusbioflavonoïden, luteïne, zeaxanthine, meso-zeaxanthine.

ION Gut

Dit supplement verbetert de communicatie tussen je cellen en micro-organismen in je maag en darmen. Dit zorgt er niet alleen voor dat je populatie aan micro-organismen zich uitbreidt (wat goed is!), maar het helpt ook tegen schadelijke stoffen zoals glyfosaat en andere chemische bestrijdingsmiddelen.

Ingrediënten

Terrahydrite® (humusextract en gezuiverd water), rijk aan bacteriële metabolieten die fulvaat creëren, essentieel voor de werking van het supplement.

Glycerol

Onze plantaardige, natuurlijke glycerine houdt je huid zacht en gehydrateerd. Het voorkomt vochtverlies uit de huid en beschermt tegen spierafbraak tijdens het vasten, zoals aangetoond in klinische studies over het Fasting Mimicking-dieet.

Ingrediënten

Glycerin