Speciaal aanbod founding members

Als founding member krijg jij speciale korting die actief blijft zolang je aaneengesloten blijft meedoen met het 5 Day Fast Jaarplan. Aan de voorkant geef jij dus commitment om in de komende 12 maanden samen met ons aan de slag te gaan. In dit jaar kun je 3x een 5 Day Fast week plannen. Jij beslist zelf elk jaar of je wel of niet wilt doorgaan met een nieuw jaarplan. Als je in de elfde maand van jouw jaarplan zit, nemen we hierover pro actief contact met je op. We zullen jouw jaarplan dus nooit zonder contact / stilzwijgend verlengen.

Wat krijg je als founding member?
Je krijgt het volledige 5 Day Fast Jaarplan met onder andere 3x per jaar een 5 Day Fast deelname. 
klik hier voor alle jaarplan details en bekijk wat er allemaal nog meer onder het jaarplan valt.

Speciaal voor Founding Members: Doe 5 Day Fast met iemand naar keuze
Speciaal voor jou als ‘founding member’ hebben we de mogelijkheid gecreëerd om binnen je jaarplan één van jouw drie 5 Day Fast weken samen te doen met iemand van jouw keuze. Ben jij bijvoorbeeld van plan om 2x mee te doen in de komende 12 maanden? Vraag dan jouw partner of een goede vriend/vriendin om mee te doen. Wij sturen jou dan twee pakketten op en we voegen degene die met jou meedoet ook toe aan de groep die week. 

Voorwaarden speciale korting
De voorwaarden die gelden voor de speciale founding member korting vind je hieronder. Deze voorwaarden gelden naast de voorwaarden die gelden voor al onze 5 Day Fast Jaarplan deelnemers

Waarom doorontwikkelen?

We hebben van oktober 2020 tot januari 2023 ruim 115 mensen geholpen met hun gezondheid. Jij was er daar een van en daar zijn we trots op. 95% van alle deelnemers heeft binnen 4 maanden na de eerste “vijf daagse” nogmaals meegedaan. Dit is cruciaal, want de kracht van het programma zit in het periodiek herhalen. Dit blijkt niet alleen uit de meer dan 30 jaar aan wetenschappelijk onderzoek dat onder het 5 daagse protocol ligt, maar ook uit onze eigen data. Want:
"de mensen die tenminste 1x per vier maanden een 5 Day Fast doen, verbeteren aantoonbaar structureel hun gezondheid".

Een aantal 5 Day Fast members deelt hier hun ervaringen en hoewel iedereen, op een enkele uitzondering na, zich na een 5 Day Fast week erg goed voelt en ook heel blij wordt als men in de spiegel kijkt, blijkt het echter voor bijna 90% van onze deelnemers de grootste uitdaging om ervoor te zorgen dat zij de 5 Day Fast ook daadwerkelijk 1x per vier maanden doen. Wellicht heb jij dit ook gemerkt? Wij gaan jou hier met 5 Day Fast bij helpen.

Wil je weten waarom dit voor bijna iedereen zo’n grote uitdaging is? Klik dan hier voor een 60 seconden uitleg over leefstijl en autopilot gedrag.

Wat hebben we veranderd?

We hebben een aantal onderdelen verbeterd en aangepast ten opzichte van hoe jij het de afgelopen jaren gewend bent. Wil je uitgebreider lezen over 5 Day Fast? Klik dan hier. Met 5 Day Fast kunnen we nu meer mensen op een effectievere manier helpen om structureel en aantoonbaar aan hun gezondheid te werken. Dit doen we door:

1. Structureel periodiek meedoen
Er proactief voor te zorgen dat jij op het juiste moment weer meedoet aan een 5 Day Fast week. 
In de praktijk betekent dit dat je het hele jaar door op elke willekeurige dag kunt starten. Jij krijgt de maand voordat je volgende 5 Day Fast week eraan komt van ons een uitnodiging jezelf in te plannen. Klik hier om te zien hoe je dat doet.
Wij blijven vervolgens persoonlijk contact opnemen met je tot je 5 Day Fast week gepland is. Vervolgens start op elke maandag ‘de 5 Day Fast groep’. Je kunt er dus zelf voor kiezen of je jouw 5 Day Fast samen met de groep doet, of individueel (samen met je partner).

2. Jouw commitment
Aan jou als deelnemer een commitment te vragen om minimaal 3x per lopend jaar mee te doen aan een 5 Day Fast week. Jij krijgt als founding member de rest van je leven een speciale korting. De voorwaarden voor die speciale korting vind je onder 'Speciaal aanbod voor jou'. Aanvullend gelden deze voorwaarden voor al onze 5 Day Fast Jaarplan deelnemers.

3. Online bestellen & versturen
De 5 Day Fast pakketten naar je huisadres te versturen. Zelf ophalen en vervoeren is verleden tijd.
In de praktijk betekent dit dat je de 5 Day Fast Kit met de supplementen, goodies en het menu thuis ontvangt. De vers boodschappen doe je zelf en kun je makkelijk online bestellen. Je ontvangt hiervoor van ons de links.

4. Verbeteren & vernieuwen
Continu het laatste wetenschappelijke onderzoek te monitoren en eventueel aanpassingen te doen aan de 5 Day Fast week. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in de tussenliggende periode (op onderwerp) informatie te ontvangen over gezondheid. Tot slot nodigen we je periodiek uit om je aan te melden voor extra trajecten/activiteiten waarmee jij direct je gezondheid kunt verbeteren. Uiteraard op dezelfde onderbouwde wijze als hoe we de 5 Day Fast week hebben ingericht.