5 Day Fast Beauty & Anti-Aging

  • Verbeter je huid
  • Gezonder en glanzend haar
  • Verlaag je vetpercentage
  • Strakkere buik
  • Afgestemd op jouw hormonale cyclus
Ja, ik wil 5 Day Fast proberen

Is je huid, je haar en een strakker lichaam belangrijk voor jou?

Probeer dan 5 Day Fast en ervaar wat het doet met jouw lichaam.

Tijdens de vijf daagse gaat het lichaam in een staat van herstel en regeneratie. Dit helpt om irritatie aan je huid te verminderen en de algehele staat van je huid te verbeteren. Bovendien kan 5 Day Fast helpen om acne, puistjes en andere huidproblemen te verbeteren. Daarnaast ervaren de deelnemers aan 5 Day Fast dat hun haar gezonder en glanzender is en dikker aanvoelt.

Hoe werkt dat dan?

Omdat je hele interne systeem tot rust komt tijdens de 5 Day Fast week. Hierdoor krijgt je lichaam de ruimte om allerlei regeneratieve processen op te starten en dit merk je dan ook direct aan 'de buitenkant'. Ben je een vrouw? Dan houden we altijd rekening met jouw hormonale cyclus. Door je 5 Day Fast week te plannen in harmonie met jouw hormonale cyclus waarborgen we het effect van de 5 Day Fast week bij jou.

Met 5 Day Fast bootsten we het vasten na om al die interne processen op gang te brengen. Dit zorgt ervoor dat het direct na afloop van de 5 Day Fast je vetpercentage beter in balans brengt. Tijdens de vijf daagse leert je lichaam opgeslagen vet op een effectievere manier voor energie te gebruiken.

En het mooie?

Als jouw lichaam er aan toe is om het vetpercentage te verlagen, dan gebeurt dit op een betere en snellere manier in de periode na de 5 Day Fast. Is jouw vetpercentage al goed in balans? Dan handhaaft het lichaam dit. Je loopt dus geen risico op een te laag vetpercentage. In dit geval zul jij je voornamelijk energieker voelen omdat je lichaam wel beter vet als energiebron kan gebruiken en je daarmee 'metabool flexibeler' bent dan voor de 5 Day Fast.

Kortom, doe mee met 5 Day Fast, activeer het regeneratieve vermogen binnen in je lichaam, voel je top en straal van buiten.

Wat onze members hierover zeggen

Emma Geurts de Leng (43 jaar / GZ-psycholoog Zwart & DeLeng psychologenpraktijk)

6 keer deelgenomen

“Mijn drijfveer is om gedurende de dag zo veel mogelijk energie over te houden om aan anderen te geven en langer gezond oud te worden en ik vind 5 Day Fast werkelijk fantastisch! Waarom? 

Gedurende de 5 dagen mag je gewoon eten, wat al heel bijzonder is, en de menu’s zijn ook nog eens echt lekker! Het eten van biodynamische producten is niet te vergelijken met een sapkuur. De menu’s kun je in je dagelijkse leven invoeren. Naarmate ik het vaker heb gedaan merkte ik dat ik er goed in ben geworden. Het is sowieso goed vol te houden, maar de vijfde dag is er wel één van honger. Gelukkig is het dan ook al weer bijna voorbij en gaan we lekkere boodschappen doen voor dag 6. Mijn man en ik doen het regelmatig samen. Het brengt een mooie verbinding in zo’n week dat je samen de uitdaging aangaat.

Ik had in mijn leven al veel gezondheid experimenten gedaan en had ook al meer over dr. Longo en het fasting mimicking diet gelezen. Ik ben echt blij dat ik 5 Day Fast heb ontdekt en het is prettig dat ik door 5 Day Fast volledig wordt ontzorgd. Het komt niet alleen drie keer per jaar naar me toe, maar ook als ik een vraag heb voel ik me serieus genomen en is er direct contact. 

Elke keer dat ik vast ervaar ik weer een lichamelijke en mentale reset. Je bouwt een andere relatie met voeding op. Ik doe het overigens niet om mijn gewicht maar vooral voor een langer gezond leven. Het is daarbij fijn dat je huid er van opknapt, je voelt een positieve energie, en het is uiteraard fijn dat je buik en je hele lichaam strakker is erna.”

Janna Schotte (21 jaar / HB0-V student)

2 keer deelgenomen

“Door 5 Day Fast heb ik ervaren dat door bewuster te eten en te bewegen ik gezonder en fitter ben. En ben ik ook nog eens 5 kilo overtollig vet kwijtgeraakt. Belangrijk wel dat je naderhand blijft bewegen en de juiste dingen eet.”

Nathalie Bremer (51 jaar / Directeur Projectenbureau Primair Onderwijs Zuidoost)

FIRST TIMER

"Ik vond t een geweldige ervaring om te doen. Honger gevoelens heb ik niet echt ervaren. De eerste 2 dagen was ik s’avonds wel moe en in de ochtenden had ik een lichte hoofdpijn. Dat vond ik gek want dat heb ik normaal eigenlijk nooit. Maar ok, vanaf de derde dag ging ik me echt goed voelen. De hele week sliep ik overigens echt lekker en steeds meer begon ik een soort van “high” te ervaren. De allergrootste “high” had ik op zaterdag. Mijn verwachting was dat ik bijvoorbeeld brood met Mozzarella wilde eten maar eenmaal aan het ontbijt werden t noten en gedroogde abrikozen. Het “5DF-ontbijt” is trouwens een blijvertje. Ook de avondgerechten vond ik lekker op smaak en ik vond het opvallend dat ik veel meer proefde. Het was ook heel leuk om dit samen met mijn partner te doen. We hadden er gewoon veel lol in. Een aantal gerechten neem ik mee in ons normale leven. Ik ben me bewuster geworden van wat ik snaaide op een dag. Dat doe ik nu veel minder en is ook ingeruild voor bijvoorbeeld de dadels. Ik kan het echt aanbevelen al vind ik het wel prijzig."

Jetske Visser (61 jaar / Schoonheidsspecialiste)

FIRST TIMER

Jetske heeft zo’n vijftien jaar ervaring met detoxen en heeft afgelopen mei samen met haar vriendin Lorine voor het eerst 5 Day Fast gedaan. 

"Wat me aan 5 Day Fast goed bevalt is dat het kort maar krachtig is: de vijf dagen zijn goed te overzien. Op maandag heb ik wel last van hoofdpijn gehad. Meestal als ik ga detoxen bouw ik af, dus geen koffie, suiker en alcohol. Deze keer paste dat niet, dus die hoofdpijn op de eerste dag is dan maar zo. Wel raad ik anderen aan om vooral koffie af te bouwen voor zij starten.

Ik zou 5 Day Fast zeker aanraden. Ik heb geen honger gehad, kon me goed focussen op mijn werk en had het gevoel dat mijn lichaam tot rust kwam, dat is een lekker gevoel. Ook was ik wat afgevallen, dat vond ik ook fijn. Na de vijf dagen hield ik nog vast aan het ontbijt, maar op een gegeven moment ben ik daar ook weer kwark bij gaan eten. Toch neem je van elke keer vasten of detoxen iets mee dat je toe kunt passen in de dagelijks leven."

Lorine Nuis (64 jaar / Was purser bij KLM "Met vervroegd pensioen door COVID-19")

2 keer deelgenomen

“Ik ken 5 Day Fast via mijn zoon Floris. Ik heb mij toen direct aangemeld, ik was benieuwd naar wat Floris mee had gemaakt. Ik heb het nu twee keer gedaan. De eerste keer deed ik samen met mijn vriendin Jetske, en die vijf dagen gingen mij vrij makkelijk af. 

Ik vond het spannend en leuk, las alles goed door. En mijn vriendin maakt altijd van haar eten een hele decoratie, zelfs een appel schilt ze in de vorm van een bloemetje. Dan stuurt ze die foto door en dan heb je wel lol met elkaar, dat stimuleert wel onbewust. De tweede keer deed ik het alleen, meer tussen neus en lippen door.

Het voordeel van 5 Day Fast is dat het helemaal afgebakend is, met een begin en eind. Het staat allemaal voor je uitgeschreven. De voeding die je binnenkrijgt is ook goed. Ik heb al meerdere dingen gedaan en ben bijvoorbeeld niet zo van het sapvasten, want ik denk dat een lichaam gewoon voedsel nodig heeft. Als je gaat sapvasten moet je daarna ook een probioticum nemen, het lijkt me niet goed om je darmen stil te leggen. 

Ik vind het fijn dat het gelieerd is aan gezondheid en sport op een wetenschappelijke manier, dat het niet spiritueel is en is gebaseerd op een of andere oosterse filosofie. Ik ben daar niet zo in thuis. De volgende keer 5 Day Fast staat al gepland, in september.”