Hoe gaat een 5 Day Fast week in zijn werk?


1. Start van 5 Day Fast

5 Day Fast week start met het plannen van een startdatum.

Binnen een week ontvang je jouw 5 Day Fast Kit met supplementen, de menu's voor vijf dagen (+ 5DF goodies) thuis. In de week voorafgaand as voegen we je toe aan de digitale community groep van die zondag.

2. Boodschappen doen

Enkele dagen voor de start is het tijd voor de boodschappen voor de vijf dagen. Je ontvangt van ons hiervoor een digitale boodschappenlijst in de community. De boodschappen kun je makkelijk online bestellen door op de links te klikken en te bestellen bij EKOPLAZA (Landelijke dekking). Uiteraard kun je ook naar je eigen vertrouwde winkel gaan en daar de boodschappen kopen. De kosten van de boodschappen zijn niet inbegrepen en bedragen zo’n 50 tot 70 euro voor vijf dagen, afhankelijk van de verpakkingsgrootte. Grootverpakkingen zijn uiteraard omgerekend goedkoper voor de vijf dagen.

De producten op de boodschappen-lijst zijn een belangrijk onderdeel van het programma en dragen niet alleen bij aan de gezondheidseffecten tijdens de 5 Day Fast, maar ook aan jouw gezondheid en de kwaliteit van je spijsvertering-systeem na afloop van de vijf dagen. Je wilt daarom producten van ‘EKO’ of ‘Biodynamische’ kwaliteit. Voor meer info hierover klik hier.


3. Tijdens de vijf dagen

Elke ochtend, van dag 1 tot en met dag 6 ontvang je in de community van ons een filmpje waarin we vertellen wat je die aankomende dag kunt verwachten en hoe je je kunt voelen. Daarnaast nemen we je volledig bij de hand door per dag aan te geven wat je eet, wanneer je de bijgeleverde supplementen neemt en wat er qua sport en beweging van je wordt verwacht. De digitale community is er ook om vragen te stellen, het samen te beleven en elkaar er doorheen te helpen.

4. Energie en een nieuw begin

Vanaf dag 4 beginnen mensen zich vaak energieker te voelen. Dit komt doordat je lichaam overschakelt naar vetverbranding en in ketose gaat. Dat is top! Ook gedurende deze laatste twee dagen blijf je lekker bewegen en blijf je precies het 5 Day Fast menu en beweegprotocol volgen.

Vanaf dag 6 ben je weer vrij! Je mag alles weer. We geven jou tot slot advies over hoe je het beste met deze dag kunt omgaan. In de dagen erna ga je alles weer aanvullen. Hiermee eindigt jouw 5 Day Fast week. Je hebt je gezondheid een boost gegeven voor de langere termijn met tegelijkertijd allerlei voordelen op de korte termijn.

5. Elke stap van ons 5 Day Fast programma:

1. Is onderbouwd met resultaten van jarenlang klinisch/wetenschappelijk onderzoek waarmee is vastgesteld dat het zowel aantoonbare gezondheidseffecten heeft, als ook aantoonbaar veilig is.

2. Heeft vanaf 2020 in de praktijk daadwerkelijk geleid tot betere gezondheid bij ‘echte mensen’ uit onze Apollo Endurance Lab community en mensen in hun directe omgeving.